Leovegas

Mijn Blog

Wie ben ik

Welkom op mijn blog! Ik ben Ivonne Roelofs en ben naast mijn werk als schoonheidsspecialiste ook een grote fan van het internet. Voor mij is het internet de ideale manier van ontspannen vooral wanneer ik een drukke dag heb gehad of me gestrest voel. Wanneer ik dan van alles en nog wat ga bekijken op het internet voel ik mezelf weer tot rust komen. Voor mensen zoals ik kan het internet dus een goed alternatief zijn in plaats van sporten of een spa te bezoeken.

Ik ben een jonge vrouw van 27 jaar en niet getrouwd wat met zich meebrengt dat ik eigenlijk niet veel hoef te doen wanneer ik thuis ben want ik heb geen man in huis en ook geen kinderen. Dat wil niet zeggen dat ik me alleen voel hoor want ik kan heel goed met mezelf omgaan en wanneer ik de behoeften heb om iemand om me heen te hebben geef ik meestal een bezoekje aan mijn moeder of vriendinnen voor een kopje koffie of nodig ze uit voor een etentje. Maar toch, ik ben een mens dat zich graag met zichzelf bezig houd. Ik kan bijvoorbeeld heerlijk genieten van een goede film zonder dat ik daar iemand voor nodig heb die mij gezelschap komt houden.

Voor een jaar geleden heb een kleine beautysalon opgericht en die heel goed is gaan lopen en waardoor ik een assistente moest aannemen om mij te helpen. We werken graag samen en kunnen goed met elkaar overweg wat het werken in de salon uiteraard een stuk gezelliger en makkelijker maakt. Toch heb ik van die dagen waarop je ook lastige klanten tegen kunt komen en daar wordt ik dan weer ontzettend gestrest van. Op die dagen ben ik dan het liefst weer zo vlug mogelijk thuis en is het internet voor mij de oplossing om weer tot rust te komen.

Soms kun je hele leuke dingen tegenkomen op de web maar ook heel vervelende, en ook al kun je natuurlijk overal van leren probeer ik de sombere thema┬┤s te vermijden. Ik raad mijn klanten dan ook vaak aan zich te vermaken op het internet wanneer ze daar tijd voor hebben. Waarom? Omdat het internet je een hele goede afleiding kan geven wanneer je met een probleem zit sukkelen of wanneer je gespannen bent. Het is uiteraard dan ook niet de bedoeling dat wanneer je een probleem hebt of gespannen bent de donkere kant van het leven op de web gaat zoeken, maar dingen waarmee je jezelf kunt vermaken en die je een goed gevoel geven.

Velen maken hiervoor gebruik van Facebook of Twitter en andere sociale media, dat doe ik zelf trouwens ook, maar er zijn ook andere dingen die je kunt doen op het internet waar je echt vrolijk van kunt worden. Je kunt bijvoorbeeld naar je favoriete muziek luisteren of filmpjes bekijken op YouTube. Je kunt je toekomst online laten voorspellen en je horoscoop lezen voor de volgende dag. Daarnaast zijn er ook heel interessante en informatieve websites of je gaat lekker online winkelen. Het is dus niet dat je perse op Facebook moet zitten om je te kunnen vermaken.

Posted on