Online vacature

Ben jij een echte aanpakker en in het bezit van je VCA certificaat dan zijn wij op zoek naar jou! Jij kan ingezet worden op verschillende functies zoals sjouwers, opruimers, magazijn medewerkers, industrieel reinigers of schoonmakers.

Je zoekt afwisseling in je baan wat dacht van een duizendpoot die helpt waar nodig is. Wanneer je ingezet wordt als sjouwer kan je heel de dag in de weer zijn met het bijvoorbeeld op- en afbreken van steigers. Natuurlijk ben je onderleiding van een ervaren steigerbouwer aan de slag en help je hem waar nodig.

Als sjouwer ben je in fysiek goede gezondheid, het is namelijk een job voor de harde werkers onder ons. Je bent een vroege vogel maar bent ook bereidt waar nodig extra uren te maken, zodat de klus alsnog kan worden afgerond.  

Je bent een echte aanpakker en gaat niet bij de pakken neer zitten als het even niet mee zit. Dit is een mentaliteit die als sjouwer heel belangrijk is.

Naast het werken als sjouwer kan je ook ingezet worden als industrieel reiniger en dit is dan weer een hele andere tak van sport. Een industrieel reiniger, reinigt diverse oppervlakte, tanks of containers bij grote bedrijven of op raffinaderijen. Als industrieel reiniger  zorg jij ervoor dat het te reinigen oppervlakte naar wens van de opdrachtgever wordt uitgevoerd. Omdat je je soms in kleine donkere ruimten bevind is het niet handig als je bang bent voor kleine ruimten, tevens ben jij niet bang om vies te worden.

Wil jij graag aan de slag als één van de meest plaatsbare kandidaten, houd je van diversiteit in je werk? Solliciteer dan naar de vacature ‘Duizendpoot met VCA

Posted on